Bedste gaming computer

Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge den rigtige spil-pc. De mest kraftfulde spil-pc’er har de nyeste grafikkort, er overkommelige og har banebrydende SSD’er. Selvom færdigbyggede modeller har eksisteret siden begyndelsen, er der nu mere konkurrence. Der er overkommelige muligheder for både producentfremstillede og boutique-byggede systemer. Her er vores bedste valg.

Dell G5 gaming PC er den mest økonomiske. Det er en kompakt mid-tower computer, der kan spille de fleste videospil ved mellemstore til høje indstillinger og er meget let at opgradere. Flere porte giver mulighed for ekstern lagring og perifert udstyr. Det kan også prale af en imponerende mængde RAM. Denne spilcomputer kan også tilpasses. Du kan tilføje seks ekstra lagerenheder.

Corsair Vengeance II 7200 Gaming PC: Denne Corsair mellemstore gaming-bærbare computer har fantastisk RGB-belysning, et sidepanel med glas og super-stille fans. Dette system er fantastisk til spillere, der ønsker at maksimere deres produktivitet og spilevner. Systemets lave pris gør det til en attraktiv værdi. Overvej Acer Predator Orion 3000, hvis du leder efter en spil-pc, der er overkommelig. Det er overkommeligt, og det har kraftfulde komponenter, hvilket gør det til den bedste spilcomputer til prisen.

HP EliteBook 8050p: Denne prisvenlige gaming-bærbare computer leveres med en dedikeret GPU. Der er intet gebyr for landtransport i Nordamerika. HP Express-forsendelse giver endnu større besparelser og gratis forsendelse Sørg for at gennemgå garantien. HP tilbyder en begrænset garanti på et år og en pengene-tilbage-garanti. Du behøver ikke bruge meget, hvis du har brug for en få en gamer pc på afbetaling, der er overkommelig.

Corsair One i300 gaming PC: Det ligner en spillekonsol. Det er kun lidt større og bredere end en Xbox Series X. Den er lavet af metal og inkluderer en Intel Core i9-12900K-proces, Nvidia GeForce RTX3080T GPU og 64 GB DDR5 RAM. Den leveres med en 2 TB PCIe Generation 4 NVMe SSD. Den er meget støjsvag og kompakt med en børstet aluminiumsfinish. Det er også ideelt for begyndere.

Cyberpower Gamer Xtreme kan være dit bedste valg, hvis du leder efter en spil-pc, der er overkommelig og god værdi under $ 1.000. Cyberpower Gamer er VR-klar, så du kan opgradere til de nyeste VR-headsets. Det er let at opgradere din computer, så du kan spille alle de nyeste titler uden besvær. Denne pc er overkommelig, og den understøtter VR.

En kvalitets gaming pc skal koste mellem $ 700 og $ 1.000. Topmodellerne vil omfatte en kerneprocessor i3 eller en i5-processor, Nvidia 1660T-grafikkort, otte til seksten gigabyte RAM og en kerne-CPU i3 / i5-processor. Hvis du har budgettet til at bruge mere, kan avancerede gaming-bærbare computere køre alle dine yndlingsspil. Start din søgning nu, hvis du leder efter en ny gaming-bærbar computer.