Bøger om Dale Chihuly

Bøger om kunst sælger godt i kunst auktioner. Jeg har fundet mange publikationer, at funktionen min favorit kunstner Dale Chihuly. Der er bøger, kataloger og endda magasiner rutinemæssigt på auktion.

Chihuly haver og glas er i øjeblikket til salg i flere kunst auktioner. Denne bog er smukt illustreret og viser anlæg på Garfield Park Conservatory i Chicago. Bogen har et essay af Barbara Rose adressering Dale Chihuly sted i kunsthistorie. Der er en anden essay af Garfield Conservatory direktøren, der giver en historie af haven udestuer

Chihuly på Royal Botanic Gardens, Kew har mere end hundrede fotografier, der erobrede denne begivenhed. En kunstauktion for denne bog solgt for halvtreds dollars. Udstille på den kongelige botaniske have blev Dale Chihuly første botaniske have udstilling i USA.

Chihuly Seaforms har en fremragende værdi til en kunstauktion. Det skildrer fyrre fire farvefotografier af hans mest ethereal serien til dato. De stykker, han skabte for denne serie er blevet kaldt ikke kun “refleksioner af dygtighed, passion, teamwork og ren geni” men også “hyldest” til havet. Han er virkelig en mester.

Chihuly Form brand udkom i 1993 og det kun lejlighedsvis dukker op i kunst auktioner. Bogen er indbundet og 144 sider lang med over 75 farve gengivelser af hans fremragende arbejde. Der er en meget informativ kommentar i bogen om Chihulys karriere.

Chihuly har været udstillet over hele verden og de ledsagende kataloger sælger en masse på en kunstauktion. Kataloger har en værdi til folk, der eventuelt har ikke råd til at eje nogensinde en faktiske stykke af hans kunst. Jeg købte et katalog til en kunstauktion, der afbildet hans anlæg fra år 1964-1992. Jeg har brugt en masse tid at kigge på billeder og har fastslået, at Chihuly er ren geni.

Jeg virkelig ønsker at finde en kopi af Chihuly Jerusalem 2000 på en kunstauktion. Bogen sælger nye for halvtreds dollars. Jeg tror, historien om denne rejse og udstille er ekstraordinære og jeg ønsker at eje en kopi af denne bog. Denne bog indeholder 117 fuld-farve gengivelser og fra hvad jeg har set er de alle ekstraordinære.

Jeg var overrasket over, at selv bogen af Chihulys tegninger har enorm gensalgsværdi på en kunstauktion. Han er i stand til at formidle sådanne skønhed og energi med sit arbejde og disse tegninger faktisk gøre det samme. Disse tegninger er, hvad hans ideer starter ud som før de er fuldt realiseret i glas.

Der er en billig Chihuly bog, jeg har sjældent set i kunst auktioner. Det indeholder kun 17 farve gengivelser. Det dækker de anlæg, der havde 20.000 pund af is. Disse blev kaldt neon og ice anlæg og de havde en kraftig effekt på de mennesker, der har set på dem. Denne bog er blødt cover og det er bedre at købe det nye fra en hjemmeside end fra en tidligere ejer på en kunstauktion.

Jeg har mistet utallige kunst auktioner for bogen, der indeholder billeder af hans udstiller på Marlborough Gallery i New York City. Jeg har bare aldrig bud nok. På et tidspunkt vil jeg sandsynligvis bare nødt til at byde mere at vinde det fra en kunstauktion. Jeg ved at de 51 billeder er dramatiske, men bogen er et blødt cover og jeg synes bare ikke jeg skulle betale $25 for det.

Min mor vandt en Chihuly bog for mig på en kunstauktion sidste år. Det fortalte installationen i Japan på Hokkaido Museum of Modern Art i 1990. Jeg elskede hver eneste af de 54 billeder indeholdt i denne bog. Jeg er blevet bedt om flere gange at låne det til venner, men jeg har nægtet. Dette er en bog, som jeg nægter at miste.

I 1986 var Chihuly kun den fjerde amerikanske til at få en soloudstilling på Louvre i Paris. Der var en blød dække bog udgivet med 33 billeder i det, krøniker udstillingen. Også i bogen er en indledning skrevet af ledende kurator og direktør for Center du Verre. Dette er den næste bog, jeg håber at egne og jeg har holdt øje med art auktioner i håb om at se den affyre oppe.

9 thoughts on “Bøger om Dale Chihuly”

  1. hello!,I really like your writing very much! proportion we be in contact extra approximately your post on AOL? I require an expert on this house to solve my problem. May be that is you! Looking forward to look you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.