Dit nummer et fluefiskeri værktøj

Der er åbenbart mange fly fiskestænger til at vælge fra, men hvilken stang vil hjælpe dig oprette erindringer? Denne artikel vil give dig nogle af grundlæggende på fluestang ejerskab.

Inden vi går til detaljerne i stang byggeri, bør du først ved den grundlæggende idé med fly-casting. I modsætning til gear fiskeri, hvori linjen vejer næsten ingenting og bly vægt eller en stjæle ske giver vægt ved indlæsning af stangen, er håndværk af flyve støbning baseret på evnen til at brug vejes linje at indlæse stangen på bagsiden støbt eller kaste , så derfor losse og drive linjen og flyve på forward skuret. Således, at vælge en fluestang er simpelthen om matchende din støbning slag med den rigtige linje vægt blanding og den rigtige stang.

Beslutte, hvor du vil bruge en flyvende rod det meste af tiden vil hjælpe dig med at afgøre om den passende vægt.

Flue stænger tildeles en vægt, der intet har at gøre med dens faktiske vægt. Den angivne vægt er det nummer, der bedst illustrerer en fluelinen, der indlæses korrekt fluestang støbt (frem og tilbage). Fluelinen producenter ændre diameteren og linje tæthed at skabe en række linjer angivet med tal fra 00 til 12 +, der efterfølgende afstemt til stangen vægt der bedst ensembler dit fiskeri miljø og ønskede støbning længde.

Normalt, vil en stang med en lille vægt antallet mere sandsynligt støbt en kortere afstand og medføre lettere fluer. Hvis dette ville være din eneste rod, anbefales det at vælge en stang vægt, der tilkendegiver den største, tungeste flyve dig lyst til at fiske. Følgende er nogle generaliseringer, der karakteriserer flue stænger efter vægt:

• Stænger, der vejer 00-3 er beregnet til at kaste op til 40 fod eller over. Disse stænger er bedste matches til små tørflue i størrelsesområde 24-14. De er oftest 6-7,5 fod i længden og er bedst egnede til små områder med en tung dækslet på bagsiden af hjul.

• Stænger, der vejer 4-6 er beregnet til at kaste op omkring 70 fod og er i stand af støbning næsten alle tørre fluer og nymfer op til størrelsen af 6. Disse stænger er normalt 8-9,5 feet i længden.

• Stænger, der vejer 7-8 er i stand til at kaste op til hundrede fødder med tunge og større fluer. Disse stænger er normalt 9-10 fod i længden og er meget velegnet til fiskeri store floder eller saltvand til store fisk som laks eller Steelhead.

• Stænger, der vejer 9-12 er lavet for at kaste nogle store fluer op og så op til ca 120 fødder. Disse stænger er normalt anvendes til store spil og er bestemt til landing fisk i stedet for støbning.

Stang handling, på den anden side henviser til føler eller bøje af den flyvende stang. De fleste stænger kan karakteriseres som langsom, medium eller hurtig handling.

• Langsom handling stænger er velegnet til lystfiskere, der har en langsommere og bredere støbning slagtilfælde. De er generelt blød og kan bøje næsten hele vejen til kork håndtag.

• Medium aktion stænger ofte bøje i stænger øverste tredje og er mest kendte for den begyndende lystfisker eller dem, der søger for længde stemmer.

• Hurtig indsats stænger Lad lystfiskere at støbt fast sløjfer for både fremad og bagsiden støbt at raise linjehastighed og rækkevidde.

Med hensyn til prisen på stænger, en billig stang er ikke er ikke købedygtig skabe fremragende, kvalitet afstøbninger, men det meste af tiden, de er ikke konsistente og måske kan være meget svært at lære eller forbedre du støbning evne på. Når du køber en flue fiskestang, bør du sørge for at du forsøger at kaste det først, før du køber det for at få fornemmelsen af stangen.

Bortset fra disse grundlæggende stang ideer, du skal stadig kigge efter en god instruktør til at vejlede dig med din støbning slagtilfælde og du vil helt sikkert være på din vej til store erindringer om fluefiskeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *