Dyrlægeregning

Er dit dyr kommet til skade, eller pludselig blevet syg. Så kan det meget hurtigt blive en dyr omgang at tage det til dyrlæge, især hvis der ske en operation på dit kæledyr. Det er ikke alle der har overvejet tanken om en pludselig tur til dyrlægen, det kommer derfor bag på mange hvor dyrt det kan blive. Jeg vil forsøge at komme med hjælp til, hvordan du får råd eller får sparet op, hvis uheldet skulle være ude.

Budget

Det er en god ide at få et overblik over dit budget hver måned, hvis du får skrevet alt ned såsom, din indkomst, faste udgifter, mad penge. Når du har fundet ud af om du har et overskud eller et underskud, så kan det være en god ide at tage bare et par hundrede kroner eller mere til side, hver måned for at spare sammen til uforudsete regninger, dette kan være mekaniker regning, høj elregning eller en tur til dyrlæge.

Overskud

Når du har fået et overblik over dit budget og du har et overskud, så kan man sagtens lægge penge til side hver måned, dette kan hjælpe dig hvis der skulle ske et uheld med dit kæledyr og det kræver en tur ved dyrlægen.

Underskud.

Hvis du har underskud hver måned når du har fået overblik over dit budget, så skal du finde ud af hvad du kan spare på, om du bor til leje og om du kan finde noget der er billigere, har du dyre madvaner eller andre dårlige vaner der koster mange penge hver måned, hvis du er ryger og du ryger cigaretter ender det hurtigt op i 1.200 – 1.300 kr. hver eneste måned. Dette er en stor post og som man nemt kan spare væk, enten ved at stoppe med at ryge eller gå over til at ryge e-cigaret. Der er mange måder man kan spare penge på, det er ofte de små ting som kan hive et budget i minus. Det er ting man ikke lægger mærke til at man bruger penge på der løber op i mange penge hvert år. Hvis uheldet er ude og dit kæledyr skal til dyrlæge og du ikke har råd, findes der stadig hjælp til dette. Et meget godt valg er at gå online og tage et kviklån, så har du pengene inden dit dyr er færdig ved dyrlægen, så du kan få betalt din regning, i stedet for at du skal skylde penge til ham.

Den rigtige dyrlæge

Det er en god ide at finde en dyrlæge som du virkelig stoler på, da god kemi mellem jer er en første prioritet, man skal ikke vælge en dyrlæge bare fordi han eller hun er billigst, man skal vælge en dyrlæge fordi de er gode til deres arbejde, ja det kan komme til at koste nogle flere penge men det kan 100% være det værd at bruge de ekstra penge på. Det er også vigtigt at du finder en dyrlæge som dit kæledyr finder sig trygt ved, dette kan du gøre ved at lave en aftale med en dyrlæge og se hvordan dit kæledyr fungere med ham, uden at der skal ske nogen form for lægelig undersøgelse. Hvis de fungere godt sammen og dit kæledyr føler sig trygt, at du føler dig tryg ved ham. Så har du fundet den rigtige