Øge din Ebay salg med en “SquareTrade” Seal.

SquareTrade er Ebay’s valgte udbyder af tvisten opløsning. Hvis du ønsker din købere at have lidt mere tillid i dig, kan du få en SquareTrade tætning og sætte det på hver enkelt af dine auktioner.

Chancerne er, at du har set disse sæler rundt. De viser Squaretrades blå og grønne logo, sammen med eBay-bruger-ID og den aktuelle dato. Dette efterfølges af teksten “SquareTrade Verified sælger, klik her for at lære mere”. SquareTrade er også brugt på andre steder end eBay, for eksempel Yahoo og eLance – det er en Internet-dækkende tillid system.

Så hvorfor vil denne lille sæl øge dit salg? Nå, signalerer det en række ting til din købere.

Din identitet er blevet bekræftet. Før du kan få en SquareTrade tætning, skal du lade dem bekræfte dit rigtige navn, adresse og telefon nummer, som de kan gøre på forskellige måder. De kan kontrollere dig ud med en kredit reference agentur, bede dem om at faxe dem en elregning, eller sende dig et brev i den rigtige mail med en kode, skal du indtaste online.

Du er forpligtet til at løse konflikter gennem SquareTrade. Hvis du nogensinde nægte at løse tvister med en køber gennem SquareTrade, så vil de tage væk din sæl, og du vil aldrig få det tilbage. Dette lader købere vide, at der er nogen uafhængige, de kan gå til for at få hjælp hvis du vise sig ikke for at være troværdige.

Rigtige mennesker gennemgår deres sag. Købere som at nogen rent faktisk vil tage sig tid til at læse e-mails, fastlægge de faktiske omstændigheder og alle resten af det-de føler som eBay normalt fælder dem i en kæde af automatiske svar.

Du opfylder Squaretrades kriterier. SquareTrade overvåge din feedback, og hvis de føler, at ikke du er op til bunden, de vil tage din seal væk. De opererer også en bekæmpelse af svig» early warning system’, som holder styr på slags emner, du køber og sælger, og tager handling, hvis din konto begynder at gøre usædvanlige ting.

Købere er dækket for en yderligere $250 mod svig. Dette er meget vigtigt for købere – eBay standard Køb beskyttelse er ikke meget, og det mere end fordobler den. Hvis de får PayPals bedrag sikring så godt, er de dækket for en hel del samlet.

Hvordan skriver jeg mig?

Hvis du ønsker en blåstempling af din helt egen, alt du skal gøre er at gå til, vælge ‘eBay sælger’ under ‘eBay seal tjenester på vej, og klik på ‘Anvend’. Indtast dit navn, adresse, telefon nummer og eBay detaljer her.

Du bør bemærke, dog at SquareTrade koster dig $9,50 pr. måned – det er til dig at beslutte, om det er det værd. I sidste ende, det er ofte værd at tilmelding bare at få mulighed for at bestride og fjerne negativ feedback effektivt. Hvis du tror du kan opretholde en god post alene, så kan det ikke være værd abonnerer på endnu en tjeneste til at bruge med eBay.

Her er en advarsel: der er én ting, at hvis du ikke gør det, kunne lande du med en frygtelig masse negativ feedback. Sørg for at du læse alt om det i den næste e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *